Met Gulle Gevers krijgt onze klank meer kleur!

Het Bergens Symfonieorkest heeft bescheiden financiële middelen. Naast de contributie die de leden betalen, is er een kleine subsidie van de gemeente Bergen en zijn er de inkomsten uit kaartverkoop voor de concerten.

Extra middelen zijn zeer welkom om zo nu en dan ook ‘groot’ uit te kunnen pakken met een bijzondere solist, een grotere orkestbezetting of een bijzonder repertoire. Zo is het orkest er in de loop van de jaren in geslaagd een goede reputatie op te bouwen en het lukt steeds beter om solisten van hoog niveau aan ons te binden. Denk aan violiste Maria Milstein, topcelliste Quirine Viersen en het Mosa Trio.

Gulle Gevers

Het Bergens Symfonieorkest kent de mogelijkheid van Gulle Gevers, donateurs die het orkest steunen. Elke bijdrage van groot tot klein, periodiek of eenmalig, helpt ons vooruit.  

Als Gulle Gever houden wij u per email op de hoogte van onze komende concerten en ander nieuws over het orkest. Uw betrokkenheid als Gulle Gever maakt voor ons een verschil! Het liefst zien wij u voor langere tijd als Gulle Gever aan ons orkest verbonden met een jaarlijkse bijdrage.

Wilt u zich aanmelden als Gulle Gever? Vul dan onderstaand formulier in.Door te klikken op de knop “Geef” geeft u toestemming om uw naam en e-mailadres in onze administratie te bewaren.

Wilt u meer weten over ons orkest of over de mogelijkheden ons te steunen? Mail dan naar info@bergenssymfonieorkest.nl of bel met Noor Wouterse 06-47852480.