Mirsa Adami

Na twee jaar wachten mocht ik met jullie Saint – Saens nr 2 spelen!!!
Ik vond het fantastisch om bijna in het orkest te zitten samen te spelen. Heftige muziek om uit te voeren. ( I ) Een ballade, ( II ) een spel met vele knipogen en ( III ) een tarantula dans. Met Arno als dirigent kan ik als pianist heerlijk spelen, hij luistert altijd naar hoe ik musiceer en vangt de lastigste rubati. Jullie volgen hem echter ook geweldig in alle ‘gevaarlijkste’ plekken! ;-). Arno hulde en dank!

Wat was het heerlijk om met Eva aan de pauken de tweede deel te spelen, dat is zo opwindend en geestig deel om te spelen. Het publiek hoorde ik gniffelen in Heiloo en Warmerhuizen een het einde van die deel.
Aan de vleugel heb ik wel goed zicht op de celli – ja Annelot en Leonore en Arthur en de andere collega cellisten heb ik veel gezien en gehoord.

Deze concerten brachten ook bijzondere mensen bij elkaar. Sinds kort is Lars Voskuil burgemeester van Bergen. Hij een een soort broer voor mij omdat ik 11 jaar bij zijn vader A. Voskuil in huis heb gewoond in Naarden tijdens mijn studie. Een fijn weerzien was het in Heiloo samen met zijn broer Nils, echtgenoten en ook de burgemeester van Heiloo!

Vele mensen uit Bergen die ik ken uit de tijd van HMS kwamen luisteren, na twee jaar Corona opsluiting. Muziek brengt ons weer samen…

Hartelijk gegroet,

Mirsa